Sztárok

Damu Roland beperelte Palácsik Tímeát!

Damu Roland feljelentette Palácsik Tímeát, akinek megerőszakolásáért és bántalmazásért a bíróság nem jogerősen hat év börtönre ítélte a színészt. Damu most rágalmazásért pereli exét, az első tárgyalás már meg is volt.

Damu Roland beperelte Palácsik Tímeát!A tárgyaláson, ahol Palácsik Tímea rágalmazási ügyben ült a vádlottak padján, a vita tárgya egy, a Facebook közösségi oldalra kikerült fénykép volt, amin Palácsik Tímea szeme alatt egy monoklival látható. A fiatal nő akkor azt állította, hogy Damutól származnak a sérülései. Emiatt jelentette fel őt a férfi – írja a Blikk. „Roland mindvégig hangoztatta, hogy mivel nekem van egy próbára bocsátásom embercsempészet miatt, rágalmazásért börtönbe fogok kerülni” – mondta nyugodtan mosolyogva Tímea, aki kitart amellett, hogy Damu ütötte meg. Damu azonban az ellenkezőjét állítja. „Ő kirakott a közösségi oldalra egy fotót azzal, hogy én ezt a sérülést okoztam neki. Ez nem igaz. Hát mi ez, ha nem rágalmazás?!” – méltatlankodott Damu, akit rögtön ezután szólítottak a tárgyalóterembe. Maga a tárgyalás mindössze tíz percig tartott. „A tárgyalást felfüggesztették addig, míg a nemi erőszak, súlyos testi sértés kísérlete és személyi szabadság megsértése ügyében jogerős ítélet nem születik” – mondta Ruttner György, Damu ügyvédje. Ha a jogerős ítélet Palácsiknak ad igazat, Damut nem rágalmazták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top