Sztárok

Retteg élettársától az RTL sztárja

VV Seherezádé olasz pasija, Claudio, amikor megtudta, hogy nyalta VV Gergő fülét a csaja, azt mondta: ha kell, berúgja a villa ajtaját. A lány még csak sejti, hogy mennyire mérges rá a pasija, és rögtön magyarázkodni is kezdett viselkedése miatt.

A csütörtök esti buli alkalmával VV Seherezádé nyalta-falta a jakuzziban VV Gergőt. Pénteken azonban, amikor felébredt, azt állította: alig emlékszik valamire, annyira részeg volt, de nagyon szégyelli magát. „Tök ribancosan viselkedtünk, Kinga. Elment velünk a ló. Én tényleg nem emlékszem, hogy bepucsítottam Gergőnek… Rosszul érzem magam Claudio miatt. Ha ő ezt meglátja, teljesen kilesz” – mondta Seherezádé Kingának másnap délelőtt. Gergő állítja, az olasz csődör joggal lehet mérges a csajára. „Én se örülnék Claudio helyében, ha a barátnőm így tekert volna a medencében más pasinak” – mondta nevetve Gergő, akit láthatóan hidegen hagyott a kialakult helyzet, mert szerinte ezt Claudiónak és Sehinek kell megoldania. A lány egyébként közölte Gergővel, hogy nem érez semmit iránta. „Haverok vagyunk, ha bepucsítok, azt se értsd félre. Amúgy meg úgy adod elő a tegnapi bulit, mintha rád lennék állva, de ez nem igaz!” No de akkor mégis miért is retteg Claudio haragjától a szőke VV-lakó?…

 
Retteg élettársától az RTL sztárja
 
Retteg élettársától az RTL sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top