Sztárok

Gáspár Evelyn nem volt bekötve?

Mint arról két napja beszámoltunk, súlyos autóbalesetet szenvedett Gáspár Győző nagyobbik lánya, Evelyn. A lány drog- és alkoholtesztje természetesen negatív lett, de a Blikk információi szerint több körülmény is arra utal, hogy a 17 éves lány nem csatolta be a biztonsági övét.

Gáspár Evelyn nem volt bekötve?Evelynnek deréktájon sérült a csigolyája, s a Blikk által megkérdezett traumatológus orvos azt mondja, ilyen általában akkor történik, ha az öv nincs bekapcsolva. „A nyaki csigolyák megsérülhetnek akkor is, ha az autóban ülők be vannak kötve, a gerinc alsó szakaszát azonban éppen az öv védi meg, ha az jól be van állítva” – fejtette ki Knoll Zsolt traumatológus a Blikknek, és hozzátette: minden baleset más, ezért a sebesség és az autó borulásának iránya is befolyásolja a sofőr sérüléseit. Mint a Blikk megtudta, Evelyn arca is feldagadt, amikor a légzsák kinyílt. Eszerint az öv nem szorította az üléshez.

Apját, Győzikét jelenleg csak az érdekli, hogy kislánya meggyógyuljon. Azt azonban a Blikknek elárulta, fel fogja világosítani gyermekét, milyen fontos a biztonsági öv használata. „Nem tudom, be volt-e kötve, de fogok vele beszélni az övről. Ha kikerül a kórházból, azonnal a volán mögé ültetem, nehogy félelem alakuljon ki benne a vezetéstől” – nyilatkozta a Blikknek Gáspár Győző, aki ellen 2005 februárjában rendőrségi eljárás indult, mert műsorában biztonsági öv nélkül vezetett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az eljárás lezártáig nem kívánt válaszolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top