nlc.hu
Sztárok
Katalin hercegnőnek öltözött Debreczeni Zita

Katalin hercegnőnek öltözött Debreczeni Zita

Csütörtökön este tartotta a magyar modellek által megálmodott Sugarbird a legújabb divatbemutatóját. Nem tudtuk nem észrevenni, hogy Debreczeni Zita Kate Middletonnak öltözött.

Nemcsak Zita kék, dupla gombsoros ruhája hasonlított Kate Middleton egyik korábbi kabátkájához, hanem Zita frizurája és testtartása is a hercegnőt idézte fel. Nem ez az első eset, hogy hasonlóságot vélünk felfedezni egy magyar celeb és Katalin között. Palácsik Tímea is egyre jobban kezd úgy kinézni, mint Vilmos neje. A divatbemutatón egyébként megtudtuk, hogy Zita ruháit továbbra is az örök elegancia határozza meg, amelyhez ebben a szezonban leginkább a natúr színek párosultak. Ki tudja? Lehet, hogy Katalin hercegnő jövő héten rendel pár ruhát a Sugarbirdtől. Halkan jegyeznénk meg, hogy a modellek januári divatbemutatóján Debreczeni egyik ruhája kísértetiesen hasonlított egy több százezres Armani-ruhára.

 
Katalin hercegnőnek öltözött Debreczeni Zita - fotó
 
Katalin hercegnőnek öltözött Debreczeni Zita - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top