Sztárok

Kínos! Visszaéltek Dukai Regina nevével

Híres barátnőt hazudott magának Aranypart Ada. Az egyszerre sok fiúval flörtölő sajószentpéteri lány visszaélt Duka Regi nevével.
A(z) “Szerinted hasonlít a két lány?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem

Aranypart Ada egyébként is imádja hangoztatni, hogy sok barátja szerint ő bizony kísértetiesen hasonlít Dukai Reginára. Sőt minden második adásban biztosan benyögi a kamerába, hogy mennyire imádja a magyar modellt, a csütörtöki adásban pedig bele is keverte hazugságába Dukait, akit amúgy nem is ismer személyesen.

Egyik nap az egész csapat lement a Balaton-partra „pancsolni”. Ada hosszú órákra eltűnt, amiről alkalmi játszótársa, korvettes Ádám megjegyzést is tett. A fiatal lány egy másik pasival, bizonyos Csigával flörtölt a közeli parkolóban, de miután ezt nem merte bevallani, azt hazudta, hogy Dukai Reginával kávézott. „Képzeljétek már, a Dukai Regina itt kávézott az egyik étteremben. Vele voltam eddig, tudjátok, hogy ő az én nagy kedvencem” – hazudott a lány a többieknek.
Nyilván Dukai is örült, hogy belekerült a leghülyébb celebek műsorába.

 
Ada imádja Dukait
Ada imádja Dukait
 
Dukai nem is ismeri Adát
Dukai nem is ismeri Adát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top