Sztárok

Malek: “Lányok, ez egy kalap sz*r volt!”

Hatalmas pofára esések voltak az X-Faktor Tábor első napján. Malek Miklósnál az egyik előadás után elszakadt a cérna és kijelentette: nem pocsék dalt hallott, hanem egyszerűen sz*rt.

Malek: A dráma az érzékeny lelkű Barna Gergővel kezdődött, akin kifogott a közös dal, és elsírta magát az előadás után. Nem véletlenül, hiszen a zsűri szerint is borzalmasan teljesített. „Ez a csávó teljesen összezuhant… elfogyott ebben a dalban” – mondták az előadás alatt a mentorok, akik végül mégis adtak még egy esélyt Gergőnek. Nemcsak Gergő zokogott a színpadon, hanem a Hajdu ikrek is, akik bábuként adták elő Lady Gaga dalát.
A teljes összeomlás mégis az X-Faktor nagy visszatérőinek közös előadása alatt következett be. A tavaly is induló Mazsi, Németh Katica és az újonc Izabella produkciója annyira felidegesítette Malek Miklóst, hogy leállította az éneklést. „Izabellát azonnal hazazavarták, a másik két lányt nem engedték el ilyen könnyen. »Lányok, amit idáig hallottunk, valljuk be őszintén, az egy kalap sz*r volt. Tudjuk, hogy ettől többet is tudtok. Próbáljuk meg újra…«” – mondta Malek, de a lányok produkciója második alkalommal sem lett jobb. „Megint teljesen elszaladtak a lovak… Mazsi, nálad egyszerűen nem létezik dinamika, Katica, ez a refrén gyalázatosan szétesett” – mondta Malek, aki mentortársaival mégis továbbengedte a két lányt.

Az X-Faktor Tábor második részét vasárnap, azaz ma láthatjátok az RTL Klubbon! 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top