TV-sztárok

Tinik taroltak az X-Faktor első adásban – videó

Szombaton elrajtolt az X-Faktor 2011 az RTL Klubon. Az első válogatón a fura, vicces alakokon kívül néhány igazi gyöngyszem is felbukkant. Furcsa mód, szinte kivétel nélkül tinédzserek, de némelyikük olyan lelki mélységekkel rendelkezik, amit akármelyikünk megirigyelhetne.

Tinik taroltak az X-Faktor első adásban!Hajdu ikrek: Bea és Mariann, 17 éves
Még a barátaik is összekeverik őket
A mentorok azt hitték, káprázik a szemük, amikor két teljesen egyforma lány állt eléjük a színpadra. A két lány előadása annyira letaglózta a zsűrit, hogy Geszti Péter kicsit el is sírta magát. A lányok azt mondják: egymás támaszai a színpadon. „Biztonságot nyújtunk egymásnak. Ha csak az egyikünk jutott volna tovább és a másiknak haza kellett volna menni akkor biztos, hogy maximálisan támogattuk volna egymást és örültünk volna, hogy legalább az egyikőnknek sikerült”- ecsetelték az ikrek, akiknek a megkülönböztetése, van egy olyan érzésünk, hogy még sok „gondot” fog okozni a mentoroknak. „Egyszer, amikor suliba mentem, Mariann hódolója azt hitte, hogy ő vagyok és véletlenül engem csókolt meg”- mesélte Bea, aki testvérével nap, mint nap találkozik olyan esetekkel, melyben összekeverik őket.

 


Tinik taroltak az X-Faktor első adásban!Kelemen Csaba, alias Lil C – a kis Magyar Jacko, 18 éves
A lányok nagy kedvence
Bronzos bőr, afro tincsek, aprólékosan kidolgozott mozdulatok. A nézőtér soraiban ülő tinilányokkal pedig majd elolvadnak a macsó fiú láttán. És amennyiben Kelemen Csaba, azaz Lil C a döntőig menetel az X-Faktorban bizony nagy az esélye arra, hogy megtalálja az igazit is. „Jelenleg nincs barátnőm, de közvetlen vagyok, és könnyen ismerkedem”- ecsetelte a magabiztos fiú, aki 13 éves volt, amikor családjával Kaliforniából Magyarországra költöztek. „Úgy érzem, sikerült beilleszkednem, nem voltak komolyabb problémák. Apukámtól már gyerekkoromban megtanultam magyarul, így a nyelvvel sem volt gondom”- mesélte Lil C, akinek Michael Jackson a legnagyobb példaképe. „Ő fektette le az alapjait annak a stílusnak, amiben szeretnék érvényesülni. Persze igyekszem a saját stílusomat belecsempészni a produkcióimba, és kicsit összegyúrni a példaképemével. Egyébként pedig Jacko egyszeri és megismételhetetlen a poptörténelemben, ezért szinte lehetetlen utánozni.”

 

Tinik taroltak az X-Faktor első adásban!Kováts Veronika, 16 éves
Nem tudja ki nevezte be a versenyre

Veronika félve kezdte el énekelni Miley Cyrus egyik tini indulóját. A mentorok azonban már érezték, hogy valami történni fog. És egyszer csak robbant a bomba, Veronika kiengedte a hangját…Kováts Veronika a mezőny legfiatalabb indulója, a filigrán kislány mégis megtölti személyiségével a stúdiót.  „Örülök, hogy elindultam a műsorban, remélem sokáig részese lehetek ennek a világnak” – mesélte munkatársunknak a kamaszlány, akit szülei cseppet sem féltenek a műsorral járó hírveréstől. „Ha az X-Faktor kapcsán valahová menni kell, mindig elkísérnek, de úgy veszem észre, hogy megbíznak bennem, támogatnak és nem féltenek. Szerintem nincs is mitől. Igyekszem ugyanúgy viselkedni, mint mielőtt elindultam az X-Faktorban. Nem szeretnék megváltozni, még ha tudom is, hogy egy ilyen műsor hatására ez szinte lehetetlen. Kértem a családtagjaimat és a barátaimat, hogy azonnal szóljanak, ha kezdek másként viselkedni!” Veronika tehát a selejtezőn tarolt, azt azonban a mai napig nem tudja, hogy ki nevezte be a műsorba. „Fogalmam sincs ki jelentkezett helyettem, de nagyon kíváncsi lennék rá” – mondta nevetve a fiatal lány, aki hozzáteszi: helyén kell kezelni a dolgokat! „Azért, mert egyszer énekeltem az X-Faktorban, még nem lettem tinisztár!”

Tinik taroltak az X-Faktor első adásban!Barna Gergő, 18 éves
Bántották, mert túl érzékeny

A mindössze 18 éves fiú, olyan mély átéléssel és szomorúsággal énekelte el dalát a selejtezőn, hogy szem nem maradt szárazon. De honnan ez a sok fájdalom? „Sajnos vannak olyan gyerekkoromból származó sérelmek, ami miatt nincs önbizalmam. Az érzékenységem pedig meglátszik mindenen, amit csinálok. Szerintem nincs miért szégyellnem a könnyeimet senki előtt. Ostobaság lenne. Nem vagyok átlagos 18 éves fiú, aki izmos, vagány és csajok ezrei veszik körül. Külsőleg, valamint belsőleg is egy elég törékeny, érzékeny, idegenek között inkább visszahúzódó figura vagyok. Ezzel kapcsolatosan pedig valóban próbáltak megbántani, de ma már tudom kezelni ezeket a helyzeteket”- mesélte Gergő, akire szülei rettentően büszkék!  „Mindig boldogsággal tölt el, amikor látom rajtuk, hogy büszkék rám, és árad belőlük a szeretet.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top