nlc.hu
Sztárok
Brad Pitt tíz éve még utálta a magyarokat

Brad Pitt tíz éve még utálta a magyarokat

2000 őszén Brad Pitt Budapesten forgatott. Akkori nejével, Jennifer Anistonnal teljesen elzárkóztak a magyar rajongók elől, és magasról tettek mindenkire. Tíz évvel később már új asszonykájával tért vissza Budapestre. És Angelina Jolie-nak köszönhetően már Brad sokkal jobb fej velünk!
A rosszfej Brad
A bunkó Brad

Tizenegy évvel ezelőtt, 2000 őszén Brad Pitt a Kémjátszma című filmet forgatta Budapesten. Akkor a világ legszexisebb pasijának választott Pitt szó szerint hatalmas bunkóként viselkedett a magyar rajongókkal, és lekezelően nyilatkozott Budapestről. „Brad Pitt úgy viselkedett, mintha citromba harapott volna” – mesélték annak idején a Story magazinnak a Kémjátszma című film magyar stábtagjai. Pitt a felvétel elején begördült Amerikából ideszállíttatott fekete Chryslerével, amelyet saját sofőrje vezetett, és köszönés nélkül, azonnal eltűnt a rajongók elől. Tíz évvel ezelőtt Brad felesége a Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston volt, aki naponta 2-3 órát töltött férje mellett a felvételeken, de egy szót sem váltott a környéken várakozó rajongókkal.

Tíz évvel később, 2010 őszén Brad Pitt már új asszonykájával, Angelina Jolie-val tért vissza hazánkba. Akkor Jolie forgatott a magyar fővárosban. A munkálatok Budapest belvárosában zajlottak, és Angelina, valamint férje kedvesen osztogatott aláírásokat a hidegben ácsingózó rajongóknak. Pitt ezúttal nem méregdrága luxusautóval és sofőrrel közlekedett a Budapest utcáin, hanem saját motorjával. Ráadásul ezúttal már elismerően nyilatkozott Magyarországról, mi több, Angelinával vettek egy hatalmas lakást a Rózsák terén. Nem csoda hát, hogy Brad és Jolie visszatérnek Budapestre. A páros október 5-én érkezik, hozzák mind a hat gyermeküket. Pitt ugyanis Kispesten forgatja új zombis filmjét.

Brad tíz évvel később jófej volt a magyarokkal
Brad tíz évvel később jó fej volt
a magyarokkal
Angelina a magyar rajongókkal
Angelina a magyar rajongókkal

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top