Sztárok

Megcsalás: veszélyben a királyi házasság

Vajon meddig bírja Zara Phillips csélcsap rögbisztár férje, Mike Tindall mellett, aki még ifjú felesége rangjára sincs tekintettel, és folyamatosan az exével kavar?

Már az angol királynő sajtóirodája foglalkozik azzal a kínos üggyel, hogy II. Erzsébet unokájának, Zara Phillipsnek a férje fűvel-fával csalja nejét. Úgy tűnik, Mike Tindall továbbra sem képes megkomolyodni: exbarátnője, Jessica Palmer – akit ráadásul júliusi esküvőjükre is meghívott – ugyanis lépten-nyomon felbukkan mellette. Legutóbb egy bárban készültek róluk fotók, ahol összeölelkezve csókolóznak.

A pár szerint csak baráti ölelkezés volt

A pár szerint csak baráti ölelkezés volt
Fotó: dailymail.co.uk

A félreérthetetlen incidens nemrég történt Új-Zélandon, ahová az ifjú férj a rögbi-világbajnokságra utazott a csapatával. Állítólag a királynő unokája eléggé kiborult, pedig a férje és Jessica is igyekeztek meggyőzni arról, hogy semmi komoly nem történt, csupán baráti ölelkezés.

Tindall még az esküvőn adott jegyeket exének a világbajnokságra, aki ki is használta az alkalmat, és Sydney-ből az első szóra átrepült Új-Zélandra a rögbiherceghez. Zara ugyanis hivatalos, írországi elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni a bajnokság első néhány napján.

Palmer, aki korábban Tindall barátnője volt, szinte minden családi és baráti eseményen feltűnik. A lány barátai a közösségi oldalakon többek között úgy kommentálták az eseményeket, hogy Jessica „a legkedvesebb lány a világon, aki sosem közeledne nős férfiakhoz”. Ezzel együtt folyamatosan lebukik éjszakai bárokban egykori pasijával.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top