Sztárok

Áll a bál! Pitték elmenekülnek Budapestről?

Egy hadseregnek elegendő lőfegyvert foglaltak le a terrorelhárítók. A pisztolyok és a puskák az okmányok szerint Brad Pitt Magyarországon forgatandó filmjének a kellékei, ezt azonban nem hiszik el a magyar rendőrök, mivel a filmes fegyverekkel ölni is lehet – állítja a Bikk.

Fegyvert csempészett Budapestre Brad Pitt?Egy kisebb hadseregnek elegendő fegyvert foglaltak le a Terrorelhárító Központ (TEK) kommandósai hétfő hajnalban. Többek között száz orosz gépfegyver, mesterlövészpuska és -pisztoly érkezett Londonból Budapestre.

A kísérőokmányok szerint a fegyvereket Brad Pitt új filmjének forgatására hozták, a színész – aki egy budai villát bérelt ki családjával – ugyanis hazánkban forgatja legújabb szuperprodukcióját (WorldWar Z).

Hajdú János dandártábornok, a TEK főigazgatója szerint Magyarországra sem filmforgatásra, sem más célból nem érkezhetnek éles lőfegyverek. A bulvárlap úgy tudja, hogy az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomoz. A fegyverarzenált egyelőre egy vecsési vámraktárban helyezték el vámügyintézésre.

Ezek után ki lepődne meg azon, ha Brad Pitt a bürokrácia miatt inkább itt hagyná az országot?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top