Sztárok

Majkát lesittelték Párizsban

Majka is fél a börtöntől, de azt mondja, Stohllal ellentétben ő nem tette meg, amivel vádolják. Párizsban azonban egyszer már őt is lesittelték.

Majka: Stohl nem változik meg„Legutóbb Párizsban sitteltek le, mert egy gyerekkori barátommal kábelt loptunk a metróból” – vallotta be Majka a Blikknek adott interjújában. A műsorvezető a héten kétszer is álmodott börtönről, ennek ellenére azt  mondja, ő nem fog bevonulni, mert nem tett semmit. Ehhez képest akár nyolc évet is kaphat, ha a bíróság úgy dönt. Mint korábban megírtuk: évekkel ezelőtt Majoros Péter Kótai Mihály kérésére 4,5 millió forintot adott kölcsön Sz. Gábor vállalkozónak. Amikor Majka nem kapta vissza a pénzét, felhívta a férfit, és a vád szerint megzsarolta.

Stohlhoz azonban semmiképpen sem hasonlítaná magát. „Stohlt imádom, sokat dolgoztam vele, még nyaraltunk is együtt, de az ügye komédiává fajult. Beállt mögé egy kereskedelmi televízió, és olyan pozitív képet festettek róla, hogy szinte már megkönnyeztük. Nem tetszett ez az álszent viselkedés. Andrisról sok jót és sok rosszat lehet elmondani, de egy dologban biztos vagyok: ő már nem változik meg. Nem lenne olyan jó színész, és nem érdekelné annyira az embereket, ha megváltozna. Egy imádni való rosszfiú. De rosszfiú” – mondta Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top