Sztárok

Fordulat Ördög Nóra életében

Az eddigi visszafogott műsorvezető helyett egy kacérabb és sokkal lazább Nórát láthatunk a tévében. De mi történt az X-Faktor műsorvezetőjével, hogy élő adásban a szexről beszél a nézőknek?

Mitől változott meg Ördög Nóra? A változás Nóra ruhatárára is kihatással van, ugyanis egyre többször látjuk miniben vagy hátvillantós ruhában, amelyek jóval kacérabbak az eddigi szettjeinél. Ráadásul az RTL Klub hivatalos „jókislánya” most szombaton nyíltan vállalta, hogy ő bizony a szexre gondolt a műsor közben, ráadásul már sokadjára szólt be volt műsorvezetőtársának, Balázsnak, sőt most másik „exét” Stohl Andrást sem kímélte.
Nekünk az egész kicsit olyan, mintha Liptai Claudia csipkelődő, flörtölő műsorvezetői stílusát – ami jelenleg igencsak hiányzik a magyar tévézésből – kezdte el a maga módján átvenni Nóra. Egy biztos, Ördögnek jól áll a változás, már csak azt lenne jó megtudni, hogy minek köszönhető!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top