Sztárok

Papot hívtak Stohl Andráshoz

Tegnap egy pap járt Stohl Andrásnál a börtönben. Buci rózsafüzért és hatalmas fejmosást kapott. Stohlt egyébként kopaszra borotválták a börtönben.

Papot hívtak Stohl AndráshozTeréz anya halálát követően Fodor Krisztián látott egy filmet a világhírű katolikus apácáról, és már aznap éjszaka ráébredt arra, hogy a szent életű asszony útját akarja járni. A pécsi misszionárius tizenhárom éve járja a világot, hogy jót tegyen. Útja és az isteni hang most a Kozma utcába vezette – írja a Bors.

„Néhány éve találkoztam Stohl Andrással a Pécsi Országos Színházi Találkozón, akkor kapott tőlem egy újságot, és meghívtam egy előadásomra – tudtam, jót tenne neki. Azt felelte: Krisztián, nagyon sok a munkám, színház, szinkron, televízió, sajnos nem tudok elmenni” – magyarázta a Borsnak Krisztián, aki tudta, hogy egyszer szeretné újra látni a színészt.

Krisztiánt tegnap reggel a Kozma utcai börtönbe várták. Már napokkal ezelőtt felkereste a börtönparancsnokot, hogy jelezze, szeretné, ha Stohl is részt venne az előadásán. „Itt ez a rózsafüzér, II. János Pál pápának is ilyen volt. Ez lesz az ajándékom Andrásnak, talán segít majd neki a nehéz napokon. Háromszor hibázott nagyot, itt az ideje, hogy a negyedikre már jót tegyen. Elmondom majd neki, hogy nem a másfél millió forintos fizetés a fontos, meg kell próbálnia ezentúl másokra is figyelni, másokon segíteni” – magyarázta Krisztián a füzért szorongatva tegnap kora reggel, a Kozma utcai börtön bejáratánál. Két órát volt a börtönben a férfi, aki azt mondta, Stohl emlékezett rá. „A munkahelyén, a raktárban láthattam újra. Alig ismertem meg, mert a haját levágták. Elmondtam neki, le kell szállnia a magas lóról és a földön kell járnia. Sokkal jobb lehet ezután az élete” – mondta a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top