Sztárok

Magyar színészt keres Bruce Willis

Ahogyan azt korábban megírtuk, januártól Magyarországon forgat Bruce Willis. Az akciósztár a Die Hard mozi legújabb részét rögzíti Budapesten, és a hírek szerint magyar színészek is szerepet kaphatnak a filmben.

Magyar színészt keres Bruce WillisAdam Goodman, a produkció hazai partnere, a Mid Atlantic Films vezetője az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a januárban kezdődő forgatás Budapest belvárosát és a főváros környékét – a Nők Lapja Café információi szerint Rákospalotán forgatnak – fogja érinteni. A producer kiemelte: a stábban több magyar szakember is helyet kap majd „fontos pozíciókban”. Arra a kérdésre, hogy magyar színészek feltűnnek-e majd a filmben, a producer azt válaszolta, hogy elképzelhető, ugyanakkor korainak nevezte a kérdést.

A filmet eredetileg Csehországban forgatták volna, ám az időközben bizonytalanná vált pénzügyi támogatási rendszer miatt végül úgy döntöttek, hogy a Hollywoodban filmes adóparadicsomnak tartott Magyarországra jönnek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top