Sztárok

Már alig bírja szex nélkül VV Gergő

Nőcsere lehet a villában. A 45 napja szex nélkül élő Gergő egyre élénkebb érdeklődést mutat Kinga iránt, mivel Seherezádé továbbra sem adja oda magát – írja a Bors.

Már alig bírja szex nélkül VV Gergő Sehi lassan három hónapja nem hajlandó lefeküdni Gergővel, aki mind jobban vágyik a szexre. Meglepő módon Kinga azonban egyre közelebb kerül a fiúhoz: a hétfői üvegezés alkalmával például bevallotta, hogy a villalakók közül Gergővel – aki számos híres nővel járt eddig – szexelne a legszívesebben. Ezt a kijelentését a fiú sem hagyhatta szó nélkül: „Nézz a szemembe! Tudod, hogy odakint oltári módon megd..nálak.”

Úgy tűnik, Kinga őszintesége felcsigázta Gergőt, hiszen a játék óta egyre többet sündörög a lány körül, aki minden bizonnyal addig nem fog lépni, amíg a fiú Sehivel van. Ám amint Seherezádé kimondja: nem szexel a villában, már szabad lesz út a villa alfahímjének, hogy továbblépjen.

Kinga barátai sem tartják kizártnak, hogy összejöjjön a két villalakó: Gergőt hajtja a vére, Kingának pedig éppen Gergő az esete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top