Sztárok

István Danit padlóra küldte a leépítés?

Műsorvezető-váltás miatt eltűnt a képernyőről, de optimistaként tekint a jövőbe István Dániel, még ha anyagilag megviselik is a történtek – írja a Bors.
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

István Danit is magával sodorta az RTL Klubnál történt leépítési hullám. A Reflektor egykori házigazdájának – akinek olykor beszóltak az internetes fórumozók – ez a műsor jelentette a fő bevételi forrását.

Ugyan a képernyőn már nem látni, viszont az X-Faktor hangjaként hétről hétre „találkozhatnak” vele a nézők. Az egykori tévés – akinek két éve biztonsági őrök törték el az arccsontját egy budapesti szórakozóhelyen – jelenleg a Neo FM-nél rádiózik, s minden energiájával a hétvégenként hallható rádiós kívánságműsorára koncentrál.

Az RTL Klubtól való elküldése persze anyagilag is megviseli a sztármagazin volt műsorvezetőjét. „A szokásos téli nyaralásom is bizonytalannak tűnik, pedig szerettem volna eljutni Brazíliába” – nyilatkozta a bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top