Sztárok

Andy Vajna elárulta, miért választ nála fiatalabb nőket

Ritkán beszél a magánéletéről, ezúttal azonban kivételt tett, és többoldalas exkluzív interjút adott a Playboynak Andy Vajna, aki a fiatal hölgyekhez fűződő kapcsolatára is kitért.

Andy Vajna: A producer kendőzetlen őszinteséggel mesélt a nyuszis magazin hasábjain arról, hogy még mindig szakadatlanul keresi az igazit, és arra is kitért: miért láthatjuk tőle fiatalabb hölgyek társaságában. „Rövid távon persze hogy a kinézet és a szexualitás a fontos. De hosszú távon a partnerség, a támogatás, a megértés és a bizalom a legfontosabb. Nos, és hogy meg tudjon nevettetni” – mondta Vajna, majd hozzátette: állandóan keresi azt a nőt, aki ezeknek a kritériumoknak megfelel. „Inkább az a probléma, hogy ha megtalálod, tudod-e, hogy ő az igazi. Ez nehéz kérdés” – folytatta, majd őszintén felelt arra a kérdésre is, miért fiatalabb nőket láthatunk az oldalán. Gondoljunk csak Dobó Katára, Tóth Évára és a szigorúan csak barátként felbukkanó Palácsik Tímeára.

„Inspirálnak a fiatalok. Érdekes dolog. A moziba járó közönség is leginkább a 16 és 25 év körüli fiatalokból kerül ki. Nekem meg nagyon fontos, hogy ezzel a generációval valahogy tartsam a kapcsolatot. Talán ez az egyik oka, hogy a fiatalabb nőket választom. Engem ez pozitív irányba terel és arra sarkall, hogy megértsem azt a nyelvet és gondolkodásmódot, amit a fiatalok képviselnek. És azt, hogy mi szórakoztatja, mi érdekli őket. A munkatársaim is többnyire fiatalok. Ez pedig energiát ad az egész lényemnek. Lelkileg én is 18 éves vagyok. Kívülről már nem annyira – de belülről biztos” – mondta Vajna a Playboynak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top