Sztárok

Brad Pitt igent mond az RTL-nek?

Ördög Nóra szívesen látná az X-Faktor stúdiójában Brad Pittet, Angelina Jolie-t és a gyerekeket. De vajon mennyi az esély arra, hogy Brangelináék végre elmenjenek egy magyar tévéműsorba?

Tavaly még elutasította a sztárpáros Fábry Sándor meghívását, de a hírek szerint számos egyéb hazai tévéműsor is szívesen látná vendégül a párost. Így az X-Faktor is, amelynek műsorvezetője, Ördög Nóra kijelentette: telt ház van a műsorok felvételén, de Bradnek és családjának biztos szorítanának helyet.

Egy éve Angelina, idén Brad forgat nálunk, és a hírek szerint jövőre újra visszatérnek hozzánk. Angelina A vér és méz földjén című filmjének ráadásul januárban lesz a magyar premierje, és a pletykák szerint a színésznő személyesen vesz majd részt a bemutatón. Éppen ezért lehet, hogy ezúttal sikerrel járna az RTL Klub, ha meghívná a műsorba a leghíresebb családot.

Egyébként nem Ördög Nóra az első, aki élő adásban mondta el, mennyire szívesen látná a sztárpárt: tavaly Liptai Claudia áradozott Brad Pittről, akivel volt szerencséje élőben is találkozni Andy Vajna éttermének, a Nobunak a megnyitóján.

 
Brad Pitték az RTL-be?
 
Brad Pitték az RTL-be?

Fotó: People.com; Profimedia-Reddot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top