nlc.hu
Sztárok
VV Dya elszólta magát: leleplezte Kingát

VV Dya elszólta magát: leleplezte Kingát

Vasárnap kiesett a játékból Dya, a fekete plázacica, és egy titkos üzenetben egy nap alatt lebuktatta kebelbarátnőjét, Kingucit.

VV Dya titkos üzenetet hagyott Kingának „Kingának üzennék, mégpedig ezt: Kingu, ne keseredj el annyira a kiesésem miatt! Szeresd jobban Attilát, mert ő jó ember” –  mondta Dya kissé hadarva a Fókuszban. Igaz, ezt az üzenetét – amíg játékban van – nem fogja hallani Kinguci. A kiesett plázacica azonban az interjú közben azt is elárulta, hogy mi folyik Attila és Kinga, valamint Kinga és Gergő között.

„Az, hogy Attilla és Kinga között mi lesz, majd az idő eldönti. De Ati többet érez Kinga iránt, mint barátságot. Kinga még vívódik” – mondta Dya, aki beigazolta korábbi állításunkat, mely szerint bizony az összeférhetetlen fiú beleszeretett a szőkeségbe. Csakhogy a mocskos szájú cselszövő egyelőre még nem a szívére hallgat, hanem a testi vágyaira. Így a védelmet jelentő Attila helyett az alfahímet, Gergőt választaná. „Gergőnek Kinga a női ideálja, nem szereti a kislányos nőket, mint amilyen Sehi. És Kingának is bejön Gergő, ha kicsit többet iszik, akkor ez előtör belőle…” – buktatta le barátnőjét Dyus a Fókuszban, majd arra is utalt, ha Gergő és Sehi mostanában még többet fog veszekedni, abban Kinga keze benne lesz.

Dya egyébként Crystofelhez hasonlóan szintén hagyhatott hátra egy levelet, amelyben gondoskodott róla, hogy Sehi és Gergő végérvényesen szakítsanak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top