Sztárok

Lesz következő? 12 nap alatt két RTL-es igazolt a TV2-höz

Október 28-án jelentették be, hogy Détár Enikő, az RTL Klub elküldött sztárja a TV2 napi sorozatához szerződött. A VV4 győztese, Alekosz pedig csütörtökön beköltözött az ÖsszeEsküvők rezidenciájára.

Nagy a jövés-menés a két legnagyobb kereskedelmi csatorna között. Détár Enikő kirúgása után átment a Jóban Rosszban sorozathoz. Pár napja arról szóltak a hírek, hogy a TV2 nagyágyúja, Liptai Claudia az RTL-hez igazol, de ezt cáfolták, amikor Claudia megújította szerződését a TV2-vel. Most pedig Alekosz tette be a lábát az ÖsszeEsküvőkbe – aki nem tudná, ez a görög származású fiú idén két RTL-es valóságshow-ban is szerepelt –, igaz, ezzel a húzásával szerződést szegett.
Hogy lesz-e a következő, azt nem tudni, azonban Détár Enikő átigazolásáról már olvashattok a legfrissebb BEST magazinban. Az biztos, hogy Enikőnek kellemes érzés volt, hogy az új feladatával fricskát mutat egykori munkaadójának. Bár a színésznő ezt bölcsen tagadja, azért egy fél mondattal elárulta magát a Mokkában: „Most majd lesz mivel visszavágnom…”

 
Lesz következő? 12 nap alatt két RTL-es sztár igazolt a TV2-höz
 
Lesz következő? 12 nap alatt két RTL-es sztár igazolt a TV2-höz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top