Sztárok

Miért nem lehet maradéktalanul boldog az X-Faktor tinilánya?

Kováts Vera a tévénézők szemei előtt nő fel. Az X-Faktor tehetsége egyelőre még kicsit fél attól, hogy gyermekkora véget ért, de leginkább az bántja, hogy szülei nem örülnek a változásoknak.

Miért nem lehet maradéktalanul boldog az X-Faktor tinilánya?Minden szülő nehezen viseli, amikor azt látja, hogy gyermeke hamarosan kirepül a családi fészekből, Kováts Vera szülei pedig halmozottan kapták meg ezt az érzést, hiszen 16 esztendős lányuk alig pár hét alatt nőtt fel. Érthető, hogy a teher alatt ők is aggódnak. „Egyedül a szüleim viselik nagyon nehezen a dolgokat, nekik, azt hiszem, mindig a kicsi lányuk maradok. Nehéz elfogadniuk a változást, azt, hogy visszavonhatatlanul elkezdtem önállósodni” – mondta a lány a Borsnak. Minden bizonnyal az is a felnőtté válás számlájára írható, hogy Vera ennyire átérzi szülei helyzetét, ami most cseppet sem könnyíti meg számára az egyébként is nagyon nehéz mindennapokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top