Sztárok

Összejött éjszaka Attila és Seherezádé

Attila szenvedése, amiért Kinga végül Gergőt vitte el randizni, rávilágított arra, ki az a villában, aki a legjobban hasonlít rá. A bűvös szó már el is hangzott: sorstársak!

Különös kapocs Attila és Seherezádé között„Pedig azt akartam, hogy többé már ne bántsanak, többé ne rúgjanak belém! Szánalmas vagyok!” – mondta Attila Fecónak. Ám nem ő volt az egyetlen a villában, aki nagyon elszomorodott Kinga és Gergő miatt. Attila hamar meg is állapította, miközben Seherezádéval üldögéltek a lépcsőn, hogy ők bizony ugyanazt érzik. „Az én mondataimat mondod” – mondta Sehinek, majd érzelmesen megpuszilta a lányt. Ám nem ez az egyetlen, ami összeköti őket. Seherezádé, saját bevallása szerint eddig egyetlen férfival szexelt csak, párja nemrég szakított vele, Gergőt is pár napja hagyta el, Attila pedig már hat éve egyedül él. A két magára maradt pedig a villában így könnyen egymásra találhat – főleg miután Kinga őszintén elárulta a randin Gergőnek: ő semmit sem akar Attilától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top