Sztárok

Utcára rakták VV Seherezádét

VV Seherezádé olasz csődöre, Claudio megelégelte, hogy barátnője Gergővel flörtöl. Elküldte a szőkeség csomagjait Magyarországra, és kirakta a közös otthonukból.

Utcára rakták VV SeherezádétSzerda éjjel egy olasz úriember, vele pedig egy sötétkék poggyász érkezett Rómából a Liszt Ferenc repülőtér 1-es termináljára. A férfiú nem más, mint VV Seherezádé megcsalt szerelmének, Claudiónak egy jó barátja, aki Magyarországra hozta a húszéves szőkeség összes személyes holmiját, jelezve, hogy az olasz szerető lezárta kapcsolatát a villában VV Gergővel flörtölgető szöszivel – írja a Bors.

Claudio már napok óta olyan üzeneteket írt ki az egyik közösségi oldalára, amelyekből kiderült, hogy összepakolta csalfa barátnőjének Olaszországban hagyott ruháit. „Végeztem. Küldetés teljesítve. Róma búcsúzik tőled, Vivien” – üzente a neten egykori kedvesének Claudio, aki mindig így, a második nevén szólította kedvesét. A fiú törölte az összes fotót internetes adatlapjáról, amelyen a lány szerepelt. De nemegyszer zsaroló üzeneteket is feltöltött a világhálóra.

A Budapestre érkező csomagot Seherezádé egyik barátnője vette át szerda éjfél körül. „Én is láttam, hogy Claudio olyan fotókat töltött föl a netre, amelyeken közös emlékek, plüss-szívecskék és mindenféle személyes tárgyak szerepeltek. Ezek a képeken a nyitott bőröndben voltak, mégsem érkeztek meg Budapestre. Valószínűleg végül megtartotta magának. Csak ruhák, táskák és egy gyerekkori fotóalbum volt a poggyászban” – állapította meg a bőrönd alapos átvizsgálása után Anita. Habár Seherezádé és a többi villalakó semmilyen üzenetet nem kaphat a külvilágból, a lány sejtette, hogy túl messzire ment Gergővel, és az olasz csődör nem fogja megvárni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top