Sztárok

Mocskos fotókkal és videókkal zsarolják az RTL sztárját

Seherezádé olasz barátja, Claudio úgy döntött, kitálal a villa szenvedélyes szépségéről. Azért akarja lejáratni a lányt, mert az részegen csókolgatta Gergőt a jakuzziban.

Mocskos fotókkal és videókkjal zsarulják az RTL sztárjátAhogy azt korábban megírtuk, az egyik villabuliban Seherezádé – kellő alkoholmennyiség elfogyasztása után – nyalta-falta VV Gergőt a jakuzziban. Ezt meglátta olasz csődör barátja az interneten, és másnap közölte a Facebook-oldalán, hogy betöri a villa ajtaját. Majd pár órával később Claudio bosszúhadjáratot intézett a lány ellen a közösségi oldalon. „Én építettelek fel, én járatlak le” – írta ki a 29 éves srác, aki ki is dolgozta bosszúhadjáratát. Precíz ütemterv szerint akarja nyilvánosságra hozni az eltitkolt fotókat, videókat. Eddigi bejegyzései sokat sejtetőek: „Az egész élete hazugságokon alapul. Egy kedves, szűz, jó kislány, egy gyönyörű exkapcsolattal – ahogyan a média próbálja beállítani, vagy éppen mindennek az ellenkezője? Mindennap megosztok majd veletek SMS-eket, beszélgetéseket, képeket és videókat, hogy jobban megismerjétek. Megmutatom Vivike – ez Seherezádé rendes neve – repülőjegyét, amiből kiderül, hogy június óta nem vagyunk együtt, megkért, hogy legyek vele, csak hogy a karakterét különlegessé tegyem. Az igazságot Olaszországban kell keresni” – olvasható a Facebookon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top