Sztárok

Kirúgták a Jóban Rosszban dokiját

Újabb 400 embert küldtek el a köztévéből. Ez alkalommal a műsorvezetőknek és az ismert neveknek sem kegyelmeztek. Felmondtak Kembe Sorel-Arthurnak is, aki a Duna tévén volt riporter-műsorvezető. Sorel – aki egyébként a Jóban Rosszban Józsi nevű dokiját alakítja – megtagadta a felmondásáról szóló dokumentum aláírását.

Kirúgták a Jóban Rosszban dokijátSorel azt mondja: egy ismerőse hívta fel telefonon, és közölte, hogy jöjjön be a tévébe, amilyen gyorsan csak tud. „Egy előzetes értesítést kellett volna aláírnom, amiben az állt, hogy egy hónapon belül megkapom a felmondásomat. Megkérdeztem, hogy mi az indok, mire ők közölték, hogy a közmédia racionalizálása. Én ezt nem tartottam elfogadható oknak, és megtagadtam az aláírást” – mondta a Nők Lapja Café munkatársának a színész-műsorvezető. Az esetről jegyzőkönyv is készült, a férfit pedig felmentették a munka alól. „Az alkotmánybíróság első fokon kimondta, hogy törvénysértő a tömeges elbocsátás. Ha kell, munkaügyi bíróságra, vagy akár Brüsszelig is elmegyek.” Sorel egyébként a tévé – akkori – elnökének az engedélyét is megkapta, hogy szerepelhessen a TV2 napi sorozatában. „Soha senki nem keresett meg azóta azzal, hogy zavarná a Jóban Rosszban munkám.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top