Sztárok

Ez mindent megváltoztat! A legnagyobb átverés a VV-ben

A Kingában csalódott Attila és a Gergővel pár napja szakított Sehi lepaktált. Titkos szövetséget kötöttek, és elhatároztak, hogy fenekestül felforgatják a villa életét!

Ez mindent megváltoztat! A legnagyobb átverés a VV-benAhogyan arról már korábban beszámoltunk, Sehi és Attila igencsak közel került egymáshoz, amikor Kinga és Gergő romantikus randevúra ment. Azóta Seherezádé és az összeférhetetlen fiú minden nap elvonul pár percre, és megbeszélik, mi bántja a lelküket.

Attila Sehinek panaszkodott akkor is, amikor Kinga az első táncpróbán kihasználta. „Undorral ér hozzám, fizikailag rosszul van tőlem, látom a tükörben. Ez számomra nagyon megalázó… Majd amikor kiderült, hogy családi találkozót lehet nyerni, mászott rám” – panaszkodott Attila Seherezádénak, majd felajánlott egy szövetséget a lánynak.

„Sehi úgy barátkozzunk egymással, hogy többet és feltűnőbben, ami kivált valamilyen reakciót másokból…” – ajánlotta a szőkeségnek Attila, majd Sehi így válaszolt neki. „Nekem nem okoz gondot téged megölelni és beszélgetni veled! Ehhez nekem nem kell paktum, mert nagyon pozitív vagy a szememben. De nem akarom Gergőt és Kingát sértegetni” – mondta a lány. „Te Sehi, össze kéne jönnünk! Én nem arra megyek, hogy megdöngesselek, ráadásul sorstársak vagyunk, engem nem vár kint senki, nem vagyok agresszív, nem vagyok primitív ösztönlény, mint Gergő, és én imádom legjobban a nyerítésedet a villában” – kontrázott rá Attila.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top