Sztárok

Lezuhant a színpadról Dévényi Tibi bácsi

Rohammentő vitte el a retrodiszkóst, aki egy buli hevében két métert zuhant. Tibi bácsi cáfolja, hogy ivott volna a fellépés előtt – írja a Blikk.
fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Színpadi baleset érte Dévényi Tibort (63) a hét végén. A retrodiszkós – aki tavaly életműdíjat kapott – pénteken a Fridge fesztivál színpadján keverte a zenét, amikor hirtelen megcsúszott, és mintegy 2 méteres magasságból zuhant a földre. Tibi bácsi – aki még mindig erős fájdalomcsillapítókat szed – a fejét is beverte, agyrázkódást azonban nem szenvedett. Elmondása szerint amikor hátranyúlt, hogy megkapaszkodjon, a fal helyett csak egy sátorlapot talált, ami azonban nem tartotta meg, így lezuhant a színpad mellé. A Vilmos és Kate esküvőjére is belógó retrodiszkós igyekszik minden pletykát eloszlatni a baleset körülményeiről: „Többen azt találgatták, hogy ihattam előtte. Kijelenthetem, erről szó sincs (…) Aznap egy kortyot sem ihattam, hiszen előtte épp forgatásra mentem a rezidenciára Alekosszal, tehát szó sem lehetett lazításról” – jelentette ki a bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top