Sztárok

Csézy nem teljesítheti halott párja végakaratát

Édesapja mellé helyezik az öngyilkos férfi hamvait, ezért az énekesnő nem tudja teljesíteni egykori szerelme kérését, hogy a házukhoz közeli hegyen legyen végső nyughelye – értesült a Bors.

Csézy nem teljesítheti halott párja végakaratátCsézy ismerőseinek is beszámolt arról, mennyire fáj neki, hogy nem teljesítheti öngyilkos szerelme, Lajos László végakaratát, miszerint szórják szét a hamvait a házuktól nem messze lévő Patkó-hegyen. Az énekesnő volt kedvesét szombaton helyezik végső nyugalomra a Békés megyei Kevermes temetőjében. A bulvárlap információi szerint a vállalkozót polgári szertartás keretében búcsúztatják. „Bükkzsércről is többen a temetésről. Úgy tudjuk, hogy Laci édesapjának sírboltját felbontják, és oda helyezik el a hamvait” – mondta a lapnak egy falubeli. Barátai aggódnak az énekesnőért, aki három héttel a tragédia után a Napló című műsorban szólalt meg először, hiszen látják, mennyire megviseli, hogy tehetetlen az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top