Sztárok

Magából kikelve üvöltözött Malek Gesztivel

Egymásnak estek a mentorok az X-Faktor szombati döntője után. Malek Miklós szerint Geszti Péter igazságtalanul támadta Kocsis Tibort, és taktikából küldte volna haza – írja a Blikk.
Fotó: RTLKlub
Fotó: RTL Klub

Tarány Tamás és Kocsis Tibor mentoránál a szombat esti élő show után – amelynek egyik emlékezetes pillanata egy technikai malőr volt – elszakadt a cérna. Malek Miklós (36) nemes egyszerűséggel szemét húzásnak nevezte Geszti Péter döntését, amikor a párbajdalok után Kocsist akarta hazaküldeni Lil C-vel szemben. Miklós – aki a tévés szereplése ellenére nem akar celeb lenni – nemcsak a műsorban kelt ki az igazságtalan kritikák ellen, hanem a színfalak mögött is fenyegető mozdulatokkal osztotta ki Gesztit. „Bevallom őszintén, azt mondtam Péternek, hogy ez egy igazán szemét húzás volt. Kihozott a sodromból. (…) Szerintem ez merő taktikázás volt, semmi más. Lehet, hogy félti a csapatát a mentoráltjaimtól, de ez akkor sem volt igazságos” – fakadt ki Malek a bulvárlapnak. Geszti szerint „Miki csupán egy kicsit felszívta magát, de majd lenyugszik. Mikinek az fáj, hogy én a csapatokkal már most tovább jutottam, mint  ő tavaly” – jegyezte meg a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top