Sztárok

VV Attila megszökött

Ahogy arról már korábban írtunk: nem volt felhőtlen kamaszkora VV Attilának. A fiú tizenévesen felvágta az ereit. Most pedig kiderült: el is szökött otthonról.

VV Attila megszökött„A vejem durván bánt velük. Attila tizenhét-tizennyolc évesen négy helyen felvágta az egyik karját, megszúrta a vállát is, öngyilkos akart lenni” – nyilatkozta néhány napja Attila nagymamája.
Most a Story magazin legfrissebb számából kiderül, hogy Attila égetnivalóan rossz gyerek volt, és mindenáron ki akart szakadni a Békés megyei kis településről, végül elszökött otthonról.

Attila 15 éves volt, amikor elmenekült hazulról. Két héten át Budapesten élt, koldult, ebből vett ennivalót, a maradékot meg elbulizta. Végül aztán belátta, hogy képtelen így élni, úgyhogy jobb híján hazament, visszaült az iskolapadba, és géplakatosnak tanult. Egy év után újra visszatért Budapestre, és vállalkozó lett, közben egyre távolabb került a családjától. „Ma már azt mondom, nem igazán vagyok kíváncsi rájuk…” – nyilatkozta még a beköltözés előtt a Storynak Attila.

Vajon hogyan esik Attila édesanyjának ezeket a sorokat olvasni? Miért volt égetnivalóan rossz gyerek Attila, és miért romlott meg annyira a kapcsolata a szüleivel? Kiderül a Story magazin legfrissebb számából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top