Sztárok

VV Gergő kikészült a szexhiánytól

A szex hiányzott leginkább a villajátékosnak a börtönben, erről tanúskodnak a levelei, amelyeket a rács mögül írt a barátjának, Donátnak – írja a Blikk.

VV Gergő kikészült a szexhiánytólSzex nélkül nehezen bírja hosszú időn keresztül a villa alfahímje, aki a kiesett Shadival üzent a barátnőjének. Barátja, Donát megmutatta a bulvárlapnak azokat a leveleket, amelyeket a rács mögül küldött neki Gergő. A központi téma mindegyikben a testiség, pontosabban annak a hiánya volt.

„Én meg ma szerelembe estem! Az FHM-ben van egy félarab csaj, húúú! Egy vadállat lehet! Mihelyst kimentem, fel kell kutatnom. A tököm kivan már, b… ki! Úgy mennék már egy kis p…vadászatra valami táncos-zenész szórakozóhelyre” – olvasható egyik levelében.

VV Gergő – aki számos híres nővel járt – valamivel több mint négy évet töltött börtönben, de az első beszélőre, amelyen csókolózhatott is az akkori barátnőjével, három és fél évet kellett várnia. Ezt a találkozást így kommentálta barátjának: „Már el is felejtettem, hogy milyen jó, amikor egy vadállat neked nyomja a melleit.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top