Sztárok

Lelepleztük! Őt szereti VV Attila! – fotók

"Én csakis Veronikával akarok menni a bálba! Ha vele nem mehetek, egyáltalán nem megyek!" – szögezte le Attila a napokban. De vajon miért ragaszkodott ennyire a fekete hajú lányhoz, és miért védelmezi annyira? Tucatnyi beszédes fotót találtunk!

Mi azokat a képeket is megmutatjuk, amit nem láthattok az esti összefoglalókban! Eddig csak az élt az emberek fejében, hogy Attila valósággal imádja Kingát, még akkor is, ha a szőkeség belerúg, megsérti, megbántja. De van egy ember, akit még Kingánál is többször ölel meg, akivel délutánonként órákon át simogatják egymást, akinek mindent elmond, és akinek őszintén ki meri önteni a szívét. Ez a lány nem más, mint Veronika. Furcsa fotókra akadtunk archívumunkban. Nem telik el úgy nap, hogy Attila és Veronika ne ölelné, érintené meg egymást. Nem flörtölnek, nem másznak egymásra, de pillantásuk sok mindent elárul.
Mindez pedig nem véletlen. Szinte sorsszerű, hogy ez a két villalakó így egymásra talált lelkileg! Mindkettőjüknek zavaros a múltja, számos sebet hordoznak magukon gyerekkorukból. Veronika maga mesélt arról egy interjúban, hogy édesapja mindenáron fiúgyermeket akart, annak is nevelte őt, majd kilépett az életéből. Attilát pedig – nagymamája elmondása szerint – azért nem fogadta el az édesapja, mert mindenáron lánygyermeket szeretett volna.

Kíváncsi vagy Attila és Veronika beszédes, intim fotóira? Kattints ide!

Lelepleztük! Őt szereti VV Attila! - fotók

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top