Sztárok

Ötvenesek, macsók és… kispapák

Ha igaz, hogy a későn született gyerek fiatalon tartja a szülőket, Hugh Grantnek, Bryan Adamsnek vagy Kaszás Gézának nem kell aggódnia, ötven-egynéhány évesen még épp jókor sikerült be nekik a gyermekáldás. Ha viszont nem igaz, akkor a következő pár álmatlan és végigrohangált év után hetvennek fognak kinézni.

Macsó celebek, akik 50 fellett lettek apukákFutó kapcsolatból lett apa, de támogató szülő lesz... vagy nem
2011 történelmi évszám lesz, minden idők egyik legagglegényebb agglegénye, az ötvenegy éves Hugh Grant ugyanis apa lett. Erre azért nem sok esélyt adtak volna neki a fogadóirodák, amióta 2007-ben szakított Jemima Khannal, aki az elmúlt tíz évben az első és utolsó komolynak tűnő kapcsolata volt. Grant azonban csak félmunkát végzett, apai szerepe nem jár az agglegényi cím elveszítésével: gyermeke anyjához mindössze futó kapcsolat fűzte, amelynek épp a terhesség híre vetett véget. A Daily Mail angol bulvárlap a szerint a kínai származású édesanya és a színész jó kapcsolatban maradtak a szakítás után is, és Grant „messzemenőleg támogatja majd gyermekét”, ami nyilván nem jelent majd rossz üzletet az édesanyának sem. Ezek után érthető, ha a színész sajtósai nem siették el az örömhír közzétételét: az első apasági hírek november elején jelentek meg, holott a kislány októberben – más források szerint már szeptemberben – megszületett.

Grantnek a jelek szerint nincs szerencséje a futó kapcsolatokkal, egy másik emlékezetes ilyenje például tíz percig se tartott, és mindössze egy orális aktusra szorítkozott Divine Brown Los Angeles-i prostituálttal. Az eset még 1995-ben történt, de az elkövetkező jó pár évre alaposan felülírta mindenki agyában a Négy esküvő és egy temetés sikere nyomán ismertté vált színész imázsát. Barátnője, a modell Liz Hurley ugyan kiállt mellette, három évvel később azonban szakítottak, pedig akkor már 13 éve voltak együtt, és valószínűleg ő lehetett volna az, akivel Grant előbb-utóbb a szokványos, kispolgári módon jutott volna el a családalapításig.

Macsó celebek, akik 50 fellett lettek apukákŐ is titkolta, hogy titok van
Ez persze nem jelenti, hogy mindenki ennyire peches, aki ötvenen túl válik apává. Az idén 51 éves Bryan Adams kanadai énekes-szövegíróról például jó ideje már csak zenei munkássága kapcsán lehet hallani, ami jelentheti azt, hogy annyira baromira unalmas, hogy semmilyen szaftos bulvárhírt nem lehet írni róla, vagy azt, hogy sajtósai profi módon tartják kézben a médiát. Pedig az évek során őt is hírbe hozták egy sor hírességgel, Diana hercegnőtől Elle McPhersonig, de ezeket akkor csak annyival kommentálta, hogy esze ágában sincs még megállapodni. A nyertes befutó végül személyi asszisztense, Alicia Grimaldi lett, akivel 2004-ben ismerkedtek meg, de nem lehet tudni, mikor vált munkakapcsolatnál szorosabbá a viszonyuk, eddig ugyanis szigorúan titokban tartották mindezt (igen, mégiscsak a profi sajtósok adják a megoldást). Márciusban így dupla meglepetést okoztak, amikor bejelentették, májusra várják az első gyereküket. A kislány, Mirabella Bunny végül április 22-én született, és bár szülei egyelőre nem terveznek összeházasodni, jó eséllyel mégis többet fogja látni apját, mint Hugh Grant kislánya.

Macsó celebek, akik 50 fellett lettek apukákA hazai macsó is megszelídült
Magyar mezőnyben is találtunk olyan versenyzőt, aki élete első ötven évében sikerrel kerülte el a pelenkázás és büfiztetés színes-szagos feladatát. Kaszás Géza 47 évesen ismerkedett meg a nála a 21 évvel fiatalabb Zsuzskával, akit később feleségül is vett, 51 éves korában pedig megszületett Nimród nevű kisfiuk. A színész bevallottan nagy csajozós-bulizós kan volt, de a következő években úgy belejött a gyerekezésbe, hogy már egy kislánnyal is gyarapították a családot. Ennek volt némi meglepetésfaktora is, kisfiuk ugyanis annak idején még lombikbébi-eljárással fogant, mert úgy tudták, természetes úton nem lehet gyerekük; ehhez képest 2010 februárjában született Lilla lányuk teljesen hagyományos módon készült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top