Sztárok

VV Kinga megijedt: sutyiban elnézést kért Attilától

Halkan, sutyiban, de Kinga kijelentette: sajnálja, hogy úgy beszélt Attilával a táncos héten. Ennek ellenére mindenkivel szövetkezik, hogy kitegyék a villából az összeférhetetlen fiút.

esti utolsóTalán emlékeznek a nézők, hogy még Keleti Andi is kiosztotta a szőkeséget, aki azt üvöltötte: undorodik és utálja a fiút. „Kínos lenne hazavinni a szüleimhez, undorító féreg!” – kiabálta Kinga egy hete.

Érdekes beszélgetésnek lehettek tanúi a Való Világ online közvetítésének nézői. Attila és Fecó beszélgetéséből kiderült: a cselszövő Kinga egy halk „sajnálom”-mal nyugtázta, hogy már megbánta, amiért olyan durván bánt Attilával a táncos héten.
„Kingával bárki viccelhet, csak én nem. Én bármit teszek, ő idegbetegként reagál. Az, hogy mi kibékülünk-e valaha, csak rajta múlik” – mondta Attila Fecónak az éjszaka. Majd elmondta, hogy szerinte miért kért a viselkedése miatt elnézést Kinga mégis a napokban.

„Amikor Lilu élő adásban leosztotta, az hatalmas égés volt neki. De én azt mondom: könnyű megbánni a tettét egy ilyen leégetés után. Könnyű megbánni valamit, miután egy ország előtt leégetik az embert… Egy hét telt el azóta, hogy megalázott. És hét nap alatt került engem. Amikor pedig adásban szembesítik a tettével, hirtelen sajnálja… Kinga nem az érzéseit bánta meg, hanem azt, hogy hangosan kimondta! Ugyanúgy cikinek tart és undorodik tőlem. Nem hiszem el, hogy valaha bármilyen szinten fontos voltam neki” – mondta dühösen Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top