Sztárok

Hajas László kedvenc talpmasszázskészüléke, az OTO Power Foot

Ön mikor részesült utoljára egy jó talpmasszázsban? Az idejét sem tudja? Pedig a talpmasszázsnak fantasztikus hatása van a szervezetre, ha rendszeresen alkalmazzuk.

Hajas László kedvenc talpmasszázs készüléke, az OTO Power FootHajas László és családja három éve szinte naponta használja az emberi érintéshez legközelebb eső talpmasszázskészüléket, az OTO Power Footot, ami az évek során az életük részévé vált. László az elsők között volt, aki meglepte a családját ezzel a készülékkel, amikor a szingapúri OTO Bodycare termékei három éve bemutatkoztak a magyar piacon.

Azóta is rendszeresen használják otthon, és valóban nagyon szeretik, nem került be a készülék a szekrény aljába két hét után, mint sok más, használaton kívüli kütyü esetében.

 

Az utóbbi időben pedig már nemcsak a Hajas család otthon, de a Retek utcai Hajas Szalon vendégei is élvezhetik a talpmasszázs nyújtotta fantasztikus érzést, ha a várakozási időt hasznosan akarják eltölteni.

Hajas László kedvenc talpmasszázs készüléke, az OTO Power Foot

 

A gépek természetesen nem helyettesítik teljes mértékben a kézi masszázst, de a mai rohanó életünkben, amikor semmire sem jut időnk, ha végre mégis eljutunk egy masszázsszalonba, inkább a teljestest-masszázst választjuk, a talpmasszázsra pedig nem marad idő, pedig milyen fontos lenne akár naponta alkalmazni!

Hajas László kedvenc talpmasszázs készüléke, az OTO Power FootPontosan ezért több profi masszőrnek is van otthon OTO készüléke saját részre, és nem kételkednek a létjogosultságában. A talpmasszázs ugyanis a talpon található több tízezer idegvégződésen keresztül az egész szervezetre jótékony hatással van, energetizál, felfrissít, csökkenti a görcsöt, a stresszt, a fájdalmat, megszünteti a „nehézláb-érzést”, csökkenti a magas sarkú cipő okozta fájdalmat és károsodásokat, és nem mellesleg rendkívül kellemes, jó érzés, 10 perc után tényleg olyan, mintha a fellegekben járna az ember.

Aki egész nap áll, vagy jön-megy, mint pl. a fodrászok, kozmetikusok, a felszolgálók vagy a fogorvosok, fokozottan ki vannak téve a kockázatnak, hogy visszerek alakuljanak ki a lábaikban, ez a rendszeres talp- és lábmasszázzsal, amit az OTO Power Foot nyújtani tud, megelőzhetők. Aki pedig egész napos ülőmunkát végez, annak a vér-és nyirokkeringése az alsó lábszárakban nem megfelelő, így nekik is sokat segíthet a rendszeres talpmasszázs az ödémák kialakulásának megakadályozásában.

Hajas László és családja otthon a Philips és az OTO Bodycare közös fejlesztésű talpmasszázsgépét, az OTO Power Footot használja, ami egy többfunkciós készülék, de a már kialakult, főleg a gyulladt, visszeres vagy az erősen ödémás láb esetén ez a készülék már nem használható. A gyártó másik készülékét, az OTO Big Footot viszont a kisebb mértékben visszeres (seprűvénás) lábra még lehet alkalmazni, mert az nem érinti a lábszárat, a vádli izmát. Az ellenjavallatok tekintetében kérjük, hogy a weboldalunkat tanulmányozzák át vásárlás előtt!

Nézze meg Ön is a Hajas Lászlóval készült interjút:

 

Próbálja ki Ön is valamelyik talpmasszázskészülékünket, és tegye a talpmasszázst az élete részévé, higgye el, az egész család nagyon fogja szeretni!

Most fantasztikus karácsonyi akcióban, december 20-ig mindkét fajta készülék 169 000 Ft helyett 139 000 Ft-ért kapható, az alábbi kupon letöltésének a segítségével:Hajas László kedvenc talpmasszázs készüléke, az OTO Power Foot

http://www.mediwel.hu/OTOpowerfootkuponletoltes.html

Nézze meg a forgalmazó, a MEDIWEL honlapját bővebb információért a talpmasszázskészülékről:

http://www.mediwel.hu/OTO_powerfoot.html

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top