Sztárok

Keresztes Ildikó dupla terhet cipel!

Az X-Faktor mentorának anyósa, Kicska László édesanyja nagybeteg. Erről Keresztes Ildikó nemrég egy interjúban mesélt, és azt is elárulta: ő is ápolja az idős asszonyt.

Ami még mindig összeköti Keresztes Ildikót férjévelNemcsak magánéleti válságával, hanem hűtlen férje édesanyjának ápolásával is meg kell küzdenie Keresztes Ildikónak. „Az anyósom szintén idős már, 86 éves. Jó ideje ő is egyedül él, így a férjemmel, Lacival felváltva, fokozottan figyelünk rá is. Muszáj gondoskodnunk róla, hiszen a korából adódóan már bármire fel kell készülnünk” – mondta el Ildikó a Blikknek magánéleti botrányának kirobbanása előtt. Az X-Faktor mentora ennyi év házasság után minden bizonnyal sérelmei ellenére is gondoskodik anyósáról, nem tette le ezt a terhet a válláról. Persze lehet válni békében és barátságban is, úgy, hogy a felek egyike sem sérül. Keresztes Ildikó édesanyja szerint ráadásul itt szó sincs válásról, szerinte ugyanis a pár együtt marad. „Gondolkodjunk józanon. Laci 46 éves, az életének több mint felét Ildivel élte le. A templomi esküvőn felelősséget vállaltak egymásért! Biztos vagyok abban, hogy fél év, és újra visszatalálnak egymáshoz” – mondta a Story magazinnak Ildikó anyukája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top