Sztárok

Szexuális molesztálással vádolják Alekoszt!

Női jogi aktivisták szólaltak fel a Tilos Rádióban Alekosz ellen. A műsorban azt fejtegették, hogy a Való Világ tavalyi szériájában milyen bűncselekményeket követett el az érdi férfi.

Szexuális molesztálással vádolják Alekoszt!A „Drágám, hol a vacsorám” című női jogi műsorban azt fejtegették szerdán, hogy Alekosz bántalmazó jellegű kapcsolatot folytatott Évával a villában, Anikót és a többieket pedig szexuálisan molesztálta. „Volt egy olyan jelenet, amiben Anikó feküdt az ágyon, Alekosz mellette, és a testét fogdosta, miközben azt részletezte, mit is kellene egy ilyen testtel csinálni. Volt egy pillanat, amikor Anikó konkrétan segítséget kért a villalakóktól. Az pedig, hogy ez zaklatásnak vagy szexuálisan molesztálásnak számít, soha senki nem nevesítette” – mondták el a műsorvezetők. Nem ez az első eset, hogy a zaklatás vádja merül fel a görög csődör ellen, korábban egy 14 éves kislányt zaklatott üzeneteivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top