Sztárok

“Undorító féreg!” – balhé VV Attila és Péter között!

A némaságból visszatért Attila Pétert kérte meg, hogy segítsen neki kibékülni Kingával. Csakhogy a taktikus törpe visszaélt Attila bizalmával, és "hátba szúrta" a fiút. Csakhogy leleplezték.

„Tök egyszerűen el kell magyaráznod Kingának, hogy miért jó neki, ha mi továbbra is jóba vagyunk, és miért rossz, ha eltávolodunk egymástól” – kérte meg Attila Pétert. A gonoszkodó törpe azonban saját malmára akarta hajtani a vizet, és bár Attilának megígérte, hogy segít, percekkel később Veronikának elárulta: bolond lenne újra összehozni Attilát és Kingát.

Végül Veronika és Attila együtt jöttek rá, hogy mindkettőjüket átverte a törpe. „Veronika, túl közel engeded magadhoz Petit, és ezért nagyon együgyű vagy… Elmondok valamit, nem akartam, de legyen: Peti elhatározta, hogy befürkész téged, hogy megd…n, és ezt másfél hónapos tervnek gondolta. Ezt nekem elmondta” – pletykálta el Attila Veronikának a hálószobában, amikor arról beszélgettek, ki mennyire várta vissza a száműzetésbe küldött, összeférhetetlen fiút.

„Péter igazi alattomos! Ő örült volna, ha te feladod a kétnapos némaság után a játékot. És azt is elmondta, hogy Kingával kapcsolatban pont az ellenkezőjét csinálja, mint amit ígért: ellened fogja hangolni” – árulta el titkát Veronika Attilának.

A plasztikcica és Attila megegyeztek, hogy lebuktatják Pétert, és a hazugságait ellene fordítják. „Undorító féreg” – mondták közösen. „Az ellenünk kimondott hazugságaival fogjuk őt zsarolni, amíg ki nem rakjuk!”

 

Leleplezték VV Pétert! El kell hagynia a villát?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top