Sztárok

Lekapcsolták a zsaruk Malek Miklóst

Tilosba kanyarodott be, a háta mögött haladó pedig azonnal megállította Malek Miklóst, aki egy koncertről tartott hazafelé két mentoráltjával, Kocsis Tiborral és Tarány Tiborral.

Döbbenet! Lekapcsolták a zsaruk MaleketMalek figyelmetlensége harmincezer forintjába került. „Vittem haza a fiúkat egy nagyon jól sikerült koncertről, amikor a Margit híd közelében meg akartam fordulni, de végül behajtottam egy utcába, ahová nekem nem lett volna szabad, a rendőrautó pedig utánam kanyarodott, és megállított. „Ej, ej, Malek úr, ez bizony szabálytalan volt” – kezdték azonnal. Mit is mondhattam volna? Egyértelműen az én hibám volt. Harmincezer forintra megbüntettek, és öt büntetőpontot is kaptam. És persze aláírást is kértek tőlünk. A fiúktól az autogramkártyára, tőlem pedig a szabálysértési jegyzőkönyvre, így az enyém egy kicsit drágábbra sikerült” – vallotta be Malek a Blikknek a történteket. Az X-Faktor mentorának egyébként sosem volt rendőrségi ügye, életében először szabálytalankodott – ezúttal is csak figyelmetlenségből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top