Sztárok

Kinga rájött, mit takar Attila csuklóján a sebhely?

Attila és Kinga egyre közelebb kerülnek egymáshoz a villában. Ennek óhatatlan következménye, hogy a lány bepillantást nyer a fiú múltjába, esetleg még titkait is leleplezi előbb vagy utóbb.

Így történt egyik éjjel az online közvetítés alatt, amikor a nézők azt láthatták, hogy Kinga és Attila egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A páros egész este beszélgetett, majd Kinga egyszer csak faggatni kezdte a fiút. „Mit jelent ez a szimbólum? Miért van ez itt a karodon?” – kérdezgette Attila tetoválásáról. „De egyszer azt mondtad…” – kezdte Kinga, de nem fejezhette be a mondatot, mert Attila többször is kimondta a nem szót, majd elterelte a témát.

Mindez összevág azzal, amit korábban a fiú 87 éves nagymamája mesélt Attila öngyilkossági szándékáról. Úgy tűnik, Attila mégiscsak mélyebben vonzódik Kingához, mint ahogy azt előadja, és akkor óhatatlanul is kifecsegi neki előbb vagy utóbb a titkait.

 

Kinga rájött, mit takar Attila csuklóján a sebhely?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top