Sztárok

Kifosztották Baricz Gergőt

Elaludt a vonaton, a rablók pedig szinte mindenét elvitték Baricz Gergőnek, aki éppen Kolozsvárról költözködött vonattal Magyarországra. A fiú természetesen megtette a feljelentést, de előrelépés azóta sincs – írja a Bors.

Kifosztották Baricz GergőtElső osztályú jegyet vett sógora Baricz Gergőnek, aki azonban egy óvatlan pillanatban elaludt a vonaton, s mire felébredt, sok mindene eltűnt, többek között kézi számítógépe is. „Vonattal indultam Magyarországra. Kolozsvár után visszamentem a fülkémbe. Első osztályon utaztam, a sógorom fizette, mert ragaszkodott hozzá, hogy kipróbáljam. Csak én voltam ott, meg egy szerelmespár, így egy egész fülke jutott nekem. Lefeküdtem, leraktam a cuccaimat, és elaludtam, amikor felébredtem, nem sok minden maradt körülöttem”mondta Gergő a Borsnak. Öröm az ürömben, hogy iratait a zsebében tárolta, így legalább azok pótlásával nem kellett foglalnia. „Körbefutottam a vonaton, kérdeztem a kalauzokat, hogy mit tehetek, de azt mondták, hogy semmit. Ráadásul a jegyemet is elvitték, újat kellett vennem Biharkeresztesen. Végül a magyar kalauzoknál tudtam feljelentést tenni, de sajnos azóta sincs előrelépés. Hál’ istennek az iratok a zsebemben voltak, így legalább azok megmaradtak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top