Sztárok

Hatalmas felhajtás: Beyoncé megszülte első gyermekét

Ivy Blue Carter néven látta meg a napvilágot Beyoncé első gyermeke. Az énekesnő álnéven ment be szülni egy New York-i kórházba – állítja az E! News.

Megszült Beyonce!Napok óta ment a találgatás, hogy Beyoncé vajon túl van-e már a szülésen vagy nincs. Az énekesnő végül péntek délután Ingrid Jackson álnéven vonult be a Lenox Hill kórházba, hogy életet adjon első gyermekének. A hírek szerint a teljes negyedik emeletet kibérelte, potom egymillió dollárért, hogy nyugodt körülmények között vajúdhasson.
Az E! News információ szerint mind a mama, mind gyermeke kitűnő egészségnek örvendenek. A források szerint a kórház minden alkalmazottját külön ellenőrzik a biztonsági őrök, nehogy bármilyen kép is kiszivároghasson az énekesnő gyermekéről. A barátok máris Twitter-üzenetben köszöntik a világra jött gyermeket. „Üdvözlünk a világon, Carter hercegnő! Szeretettel Rih nagynéni” – írta Rihanna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top