nlc.hu
Sztárok
Pszichiáter figyeli VV Attilát

Pszichiáter figyeli VV Attilát

Egyesek szerint kikészíti játékostársait VV Attila. Az összeférhetetlen fiúnak ijesztő a magabiztossága, de orvosilag rendben van – írja a Bors.

Pszichiáter figyeli VV AttilátMinél hosszabb ideig vannak bezárva és összezárva a villalakók, annál inkább lesznek feszültek, ingerlékenyek, lobbanékonyak. Az egyre élesedő küzdelemben a szakember szerint a legnagyobb feszültségforrás a szex hiánya.

A Bors információi szerint kiemelten figyeli a villa pszichiátere VV Attilát, és erre leginkább előélete miatt van szükség. „Attila sokkal nyitottabb lett, ez a játék kifejezetten jó hatással volt a pszichéjére. Minden lakó előzetes pszichológiai vizsgálaton esett át, Attilának semmiféle öngyilkosságra utaló jegy nem volt az eredményeiben, a játék során sem mutatott ilyen késztetést. Lelkileg az egyik ­leg­sta­bi­labb játékos. Minden lakóra nagy figyelmet fordítunk folyamatosan, függetlenül attól, hogy milyen előélete volt” – mondta a szakember a napilapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top