Sztárok

VV Attila leteperte Kingát éjjel – fotó

Peti távozásával egyedül maradt VV Attila, aki kijelentette: csak akkor lesz új "legjobb cimbije" a villában, ha Kinga végre közelebb engedi magához.

Az összeférhetetlen fiú nem akarja és nem is tudja már pótolni cimboráját, Pétert, ám ismét kitért arra, hogy milyen jólesne neki, ha szívszerelme, Kinguci közelebb engedné magához. „Én még párszor megpróbállak majd megcsókolni, te pedig nem fogod engedni” – vélekedett a férfi. Valahogy kínosan emlékeztetett minket ez a jelenet arra, amikor a csatornahűtlen Alekosz szerencsétlenül próbálta becserkészni nagyhajú VV Évát. De Attila legalább nem bátorította magát alkohollal, mondjuk nem is volt szüksége rá. Amikor kettesben maradt Kingával, egyszer csak fogta magát és leteperte a lányt, aki határozottan kijelentette: soha nem lehet több köztük, mint barátság, na meg persze undorodik is Attilától – de ha lila kendőre van szüksége, azonnal átmegy kezesbárányba.

VV Attila leteperte Kingát éjjel - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top