Sztárok

Videó az őrjöngő Ashton Kutcherről

Ashton Kutcher felhagyott brazil bulikörútjával, mivel a sajtó erősen bírálta, hogy míg exneje kórházban fekszik, ő Dél-Amerikában duhajkodik. Ashton féktelen partizásáról pár videó is készült.

Videó az őrjöngő Ashton KutcherrőlMagyar idő szerint csütörtökön éjszaka megérkezett Los Angelesbe Ashton Kutcher, hogy támogassa 16 évvel idősebb exnejét, akit tinidrog-túladagolása és anorexiája miatt szállítottak kórházba. Kutchert vagy a lelkiismerete húzta haza a fene nagy partikörútjáról, vagy rájött, hogy igencsak árt az imázsának, hogy fiatal macákkal ugrál a diszkóban, miközben Demi súlyos állapotban kórházban fekszik. És persze azt sem kell elfelejteni, hogy Demi Moore azután került a padlóra, hogy szakított hűtlen, fiatal fiúcskájával, akinek szexorgiájáról minden lap beszámolt.

Kutcher azonban hiába is ment pénteken reggel arra a klinikára, ahol volt nejét hétfő óta kezelték. Az asszony ugyanis a legnagyobb titokban csütörtökön éjszaka elhagyta az intézményt. „Ashton még mindig törődik Demivel és a legjobbat akarja neki. De a házasságuk véget ért, és mindketten továbbléptek” – mondta Kutcher egyik barátja a People magazinnak. Nos az elmúlt egy hét tanúsága szerint Ashton tényleg túltette magát a szakításon, de Deminek közel sem sikerült feldolgozni, hogy a házassági évfordulójukon csalta meg ura három huszonéves szöszivel.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top