Sztárok

Hajdú retteg feleségéért

Drasztikusan lefogyott Sarka Kata, így férje megparancsolta neki: hízzon öt kilót. De a kétgyermekes családanya így érzi jól magát a bőrében – írja a Bors.

Hajdú retteg feleségéértNyolcvankét kilóról fogyott le ötven kilóra Sarka Kata, aki második szülése után kezdett fogyózni, és egyszerűen nem tudott leállni. Férje, Hajdú Péter azonban aggódik érte. „Katának is megmondtam, hogy ne fogyjon tovább. Nem örülök neki. A feleségem gyönyörű nő, de szerintem már kórosan sovány. Azt gondolja, hogy a magazinokban látott csontsovány nők az etalonok. Az a baj, hogy kövérnek látja magát” – mondta a Borsnak Hajdú Péter.
A nemrég plasztikai hibával küzdő Sarka Kata azonban nagyon jól érzi magát a bőrében. „Ha a gyerekek hazaérnek, már csak körülöttük forog a világ, mire megetetem őket, addigra már magamra nincs időm. Általában csak reggelizem és ebédelek. Levest eszem, meg valamilyen húst salátával. Az új étrend szerint ötször kell étkeznem. Ígérem, megpróbálom betartani” – mondta Sarka Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top