Sztárok

Lopásssal vádolják Tóth Gabiékat

Egyesek szerint Tóth Gabi dalának refrénje egy külföldi nóta koppintása. Szabó Zé, az énekesnő dalának írója cáfolja a vádakat.

Lopásssal vádolják Tóth GabiékatTóth Gabi, mint azt megírtuk, hajszál híján került be a döntőbe, de máris újabb gondok gyötörhetik. A Bors című napilap ugyanis azt állítja: dalának refrénje hangról hangra egyezik Adam Lambert If I Had You című slágerének refrénjével. Minderről persze, még ha igaz is, nem Tóth Gabi tehet, akit ártatlanul hurcolnának meg, ha ebből ügy születne. Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai műsorának zenei producere, Várkonyi Attila azonban nem kíván lépéseket tenni az ügyben. „A szervezőkben fel sem merült a plágium gyanúja. Meghallgattam mind a két dalt, s szerintem teljesen más a két harmónia. Egyébként minden kizárással vagy a dalokat érintő döntéssel kapcsolatban a négytagú zsűri illetékes” – mondta a napilapnak Várkonyi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top