Sztárok

Claudia párjával mutatkozott!

Claudia a Megasztár nyitórendezvényén Balogh Péterrel jelent meg. A műsorvezető elárulta: párjával nem akarnak bujkálni!

Claudia párjával mutatkozott!Liptai Claudia sugárzóbb, mint valaha, nem csoda, ismerősei szerint ugyanis fülig szerelmes. A műsorvezető a ­feb­ruár 10-én induló ­Me­ga­sztár 6 nyitórendezvényére egyedül érkezett, és Tilla oldalán beszélgetett, hamarosan azonban eltűnt a VIP részlegen, ugyanis kiderült, megérkezett kedvese, Péter. Az már hetek óta nyilvánvaló, hogy a találgatások ellenére Clau és a férfi valóban egy párt alkotnak, nyilvánosan azonban még nem jelentek meg együtt. „Nem terveztük, hogy Péter is ott lesz ezen a partin. Meglepetésként érkezett, és én nagyon örültem neki. Péter nem számított rá, hogy ez az esemény ennyire kiemelt sajtóérdeklődés mellett zajlik. Nem akarunk bujkálni, de ez a rendezvény nem rólunk és a kapcsolatunkról szólt, hanem a Megasztár 6-ról” – mondta el a színésznő a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top