Sztárok

Visszaköltözött a családjához Claudia szerelme?

A hírek szerint egyre több jel utal arra, hogy közel a békülés Liptai kedvese és annak elhagyott felesége között – értesült a Blikk.

Visszaköltözött a családjához Claudia szerelme?A szomszédok mostanában többször látták, hogy Liptai Claudia kedvese, Péter hajnalban a feleségétől indul dolgozni, munka után pedig oda is érkezik. A TV2 háza táján már úgy tudják, hogy a Mokka szerkesztője – aki ki sem ment Claudia elé a repülőtérre – már el is költözött a színésznőtől.

„Hallottam, hogy nincs minden rendben Péter és Claudia között” – tudta meg a bulvárlap egy TV2-s informátortól. Egy másik bennfentes szerint nem mindenki nézte jó szemmel a stábból, hogy a csatornához tavasszal visszatérő Claudia és a nős Péter – akinek ráadásul nemrég szült a felesége – egymásba habarodott, éppen ezért ez akár rosszindulatú pletyka is lehet. „Nemcsak Péter, hanem a felesége is a csatornánál dolgozott, mielőtt elment szülni. Sokan szerették. Lehetséges, hogy azért szivárognak ki ilyen információk, mert azt szeretnék, hogy feszültség legyen a szerelmesek között, és a férfi visszamenjen a gyerekeihez” – mondta a lapnak egy másik informátor.

Amúgy Liptai valószínűleg munkakapcsolatba kerül Hajdú Péterrel, a Bors legalábbis úgy tudja, hogy a Frizbi műsorvezetője a jövőre induló Megasztár 6 társproducere lesz, így – mondhatni – ő fog dirigálni a visszatérő Claudiának. A bulvárlap szerint ez minden bizonnyal konfliktusokkal teli együttműködés lesz, hiszen kettejük között régóta dúl harc. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top