Sztárok

Mindenkit félrevezetett Mary Zsuzsi

Százezreket találtak az elhunyt énekesnő lakásán, miközben családja végig abban a hitben élt, hogy semmije sincs. Még exe sem tudja, hogy mire és miből kuporgathatott – írja a Blikk.

Mindenkit félrevezetett Mary ZsuzsiAmíg mindenki azt hitte – beleértve a róla gondoskodó Klapka Györgyöt is, hogy az öngyilkosságot elkövető énekesnő egyik napról a másikra élt, kiderült, kisebb vagyont gyűjtögetett össze. A család sem tudja, hogy Mary Zsuzsi mire kuporgatott oly nagy titokban, miközben még halála napján is pénzt kért ennivalóra Klapkától. „Valami terve lehetett, mert 300 ezer forintot és 250 eurót (90 ezer forintot) találtak a rendőrök a pénztárcájában. Fogalmam sincs, miből spórolta össze” – mondta Klapka Blikknek. Mary Zsuzsi több mint fél éve ki sem mozdult a lakásból – amelynek immár új lakója van –, nem volt fellépése, amit pedig exétől a megélhetésre kapott, azzal pontosan el kellett számolnia, nehogy italra költse. A vállalkozó szerint elképzelhető, hogy mégis a kosztpénzből csipkedett le azért, hogy esetleg plasztikai műtétre kuporgasson. Mindenesetre a család most majd kénytelen lesz lefolytatni a hagyatéki eljárást, hiszen a mintegy 500 ezer forintot szét kell osztani a gyerekei között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top